Συνάντηση με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ είχαν  οι μαθητές της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία”

Ήταν μια συνάντηση για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για την καταπολέμηση στερεοτύπων ,προκαταλήψεων και σεβασμού της μαθητικής ετερογένειας εντός της Σχ. Μονάδας !

Οι μαθητές πέρασαν όλη τη μέρα με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ  σε μια συνάντηση γνωριμίας και συμμετείχαν από κοινού σε θεατρικά ,μουσικά δρώμενα ,αλλά και σε δημιουργικές δράσεις κατασκευών και ζωγραφικής με τη βοήθεια των εμψυχωτών και του προσωπικού  του Κέντρου!

Προασπίζουμε τα δικαιώματα των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση!

Ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο  και στα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής κυρία Λαμπρινή Κολοβού, στην Δ/τρια κυρία Κοσμά Αλεξάνδρα, αλλά και στο προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ που με περίσσευμα ψυχής και αγάπης  κρατούν  διάπλατα ανοικτό το παράθυρο της ζωής σ ‘αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους!!