Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου, σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για τη Σχολική Χρονιά  2020-2021, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:30 στον αύλειο χώρο του Σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν  στις 08:00- 08:15 το πρωί στο Σχολείο και θα κατευθυνθούν στις τάξεις όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοι-δασκάλες τους.  

   Στη συνέχεια θα γίνει γνωριμία των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς του τμήματος, θα δοθούν οδηγίες, για την εφαρμογή κανόνων καθαριότητας  και υγιεινής  και για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. Επίσης, οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους, γι΄ αυτό να έχουν μαζί και την τσάντα τους. Στις 10:30 θα γίνει ο Αγιασμός στο προαύλιο με όλα τα παιδιά σε προκαθορισμένες θέσεις, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

   Μετά τον Αγιασμό, οι μαθητές θα αποχωρήσουν συντεταγμένα, σύμφωνα με τις οδηγίες των εκπαιδευτικών. Σας υπενθυμίζουμε, ότι τόσο κατά τη προσέλευση, όσο και στην αποχώρηση των μαθητών, όπου πιθανόν να υπάρχει συγχρωτισμός, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, καθώς και στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου.

   Καθ΄ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του Σχολείου, κανείς άλλος εκτός των εκπαιδευτικών και μαθητών, δεν θα παρευρίσκεται στο χώρο. Εξαίρεση για τη πρώτη μέρα , οι γονείς των μαθητών της Α΄ Τάξης, πάντα με μάσκα και  κρατώντας τις αποστάσεις.                                                                     

Σας εύχομαστε να έχουμε μια υγιή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής του Σχολείου & Ο Σύλλογος Διδασκόντων

          

Αφήστε σχόλιο