Μια διαφορετική και απρόβλεπτη σχολική χρονιά αποχαιρετούμε σήμερα. Μια χρονιά γεμάτη γέλια, χαρές, γνώση και αγωνίες. Μια χρονιά όμως και με μια τρίμηνη απουσία από τα θρανία. Ογδόντα δύο μέρες που δε ήταν αρκετές ωστόσο να μετριάσουν τη συγκίνηση του αποχαιρετισμού με τους μικρούς μας μαθητές και ιδιαίτερα τους τελειόφοιτους της ΣΤ’ Τάξης. 

Πόσο πιο περήφανοι να νιώσουμε ως εκπαιδευτικοί και ως άνθρωποι για αυτές τις ψυχές των 12 Μαΐων που ύστερα από ένα ταξίδι 6 ετών είναι έτοιμες να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν στο επόμενο βήμα γνώσης; 

Σαν τώρα σας θυμόμαστε πρωτάκια “φοβισμένα” να στοιχίζεστε και να περιμένετε με μάτια γεμάτα αγωνία και περιέργεια να μάθετε τι κρύβεται πίσω από τις πόρτες του “μεγάλου” αυτού κτιρίου. 

Μπορεί φέτος σε αυτή τη λήξη της σχολικής χρονιάς να μην υπάρχουν παιχνίδια, γέλια και εκπλήξεις. Υπάρχει όμως η μεγάλη “νοητή “αγκαλιά όλων των εκπαιδευτικών του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, να σας ενθαρρύνει και να σας ευχηθεί” καλή αρχή” στο νέο σας σχολείο. 

Μεταξύ μας θα μας λείψουν οι” αταξίες” σας, οι ατάκες σας, τα γέλια και οι φωνές σας. Αλλά να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινά.. εμείς δώσαμε τις βάσεις για τον ουρανό.. εσείς απλά πιστέψτε στη δύναμη του μυαλού σας και θα τον φτάσετε.. 

Καλό Καλοκαίρι 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν  στο παιδαγωγικό  τους έργο  έναντι  των περιστάσεων, όσο και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τον αξιέπαινο ζήλο  και την άριστη συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. 

Ο Διευθυντής

Γιώργος Χριστόπουλος 

Αφήστε σχόλιο