ΘΕΡΜΟ 30/05/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1η Ιουνίου που επαναλειτουργεί το Σχολείο μας και ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, που στηρίζεται στις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν την ασφαλή λειτουργία του Σχολείου μας ,τα οποία προβλέπονται και είναι τα ακόλουθα:

1. Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνεται από 08.00 -08.15!  Οι γονείς εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας ,τηρώντας τις μεταξύ τους  αποστάσεις αφήνουν τα παιδιά τους και στις δύο εισόδους και απομακρύνονται άμεσα από το χώρο προς αποφυγή συνωστισμού!

2. Οι μαθητές εισέρχονται μόνοι τους στον αύλειο χώρο, όπου εκπαιδευτικοί θα τα κατευθύνουν στις τάξεις τους! Εκεί θα τα περιμένουν εκπαιδευτικοί που θα διδάσκουν την πρώτη ώρα! Οι τάξεις έχουν ρυθμιστεί κατάλληλα όσον αφορά τη διάταξη και το αριθμό των θρανίων!

3. Δεν επιτρέπεται η είσοδος γονέων /κηδεμόνων στο χώρο του Σχολείου .Για κάθε αίτημά σας μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλ.  2644022278 ή στο email του Σχολείου που βρίσκεται στη σελίδα μας!

4. Ακολουθείται κανονικά το Ωρολόγιο Πρόγραμμα. Οι μαθητές/τριες θα αποχωρούν κανονικά στις 13.15. Η αποχώρηση θα γίνεται και από τις δύο εξόδους με την ακόλουθη σειρά Α-Β-Γ-Δ-Ε-ΣΤ.Οι μεταφερόμενοι μαθητές θα περιμένουν σε καθορισμένο χώρο με την επίβλεψη των εφημερευόντων μέχρι της αναχώρησή τους!

5. Κάθε μαθητής θα φέρει μαζί του τα προσωπικά του σχολικά είδη (μολύβια ,γόμες, ξύστρες κ.λ.π.), όπως και το δικό του μαρκαδόρο για τον πίνακα. Καλό είναι να έχει αντισηπτικά μαντηλάκια ή αντισηπτικά υγρά ,αν και σε κάθε αίθουσα θα υπάρχει αντισηπτικό !!Επίσης να φέρουν μαζί τους το κολατσιό και μπουκαλάκι με νερό γιατί απαγορεύεται να πίνουν από τις βρύσες, μόνο να γεμίζουν!

6. Η χρήση προστατευτικής μάσκας για μαθητές και εκπαιδευτικούς εντός Σχολείου είναι προαιρετική, εκτός των περιπτώσεων που ορίζουν οδηγίες(παράλληλη στήριξη κ.λ.π.)

7. Τα βιβλία των παιδιών να τα κρατήσετε και για την επόμενη χρονιά!! Ότι νεώτερο προκύψει κατά τη διάρκεια επαναλειτουργίας του Σχολείου θα σας κρατάμε ενήμερους!

8. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την τήρηση όσων παραπάνω προβλέπονται! Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία!

Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων το Σχολείου

Αφήστε σχόλιο